Koffie- en theeschenkerij

Koffie- en theeschenkerij

Koffie- en theeschenkerij

Koffie- en theeschenkerij

Koffie- en theeschenkerij

Koffie- en theeschenkerij

Koffie- en theeschenkerij

Koffie- en theeschenkerij

Kom je gezellig een kop koffie of thee drinken met een taartje erbij?

image00024-650x366.jpeg

Kom koffie of thee drinken! En als je de verleiding niet kunt weerstaan, kies er dan een lekker taartje bij uit. Voor de theeliefhebbers hebben wij een ruime keuze losse en verse thee, de koffie serveren we altijd met een glaasje water, een klein glaasje koffiesiroop met slagroom en iets lekkers erbij. Neem plaats op ons gezellige terrasje.

Taart! We horen het heel vaak: “Oh, wat ruikt het hier lekker!” Tante Cake bakt met heel veel liefde haar taarten, dat ruik je, maar je proeft het ook! Heerlijke ambachtelijke taarten zoals worteltaart, appelplaatcake, cheesecake, amandel-citroencake, Italiaanse chocoladetaart, red-velvet taart en nog veel meer lekkers. Je kunt ze allemaal proeven met een goede kop koffie of een heerlijk thee erbij. De taarten worden vers gebakken, waardoor ons assortiment per dag iets kan verschillen. Kom langs en creëer voor jezelf een ultiem geniet-momentje.

image00012-650x366.jpeg
IMG-1732-650x366.jpg

Koffie! Wij vinden een goede kop koffie net zo belangrijk als een goede taart. Daarom gebruiken wij voor het zetten van onze koffie de bonen van Jolly Caffè . Want alleen de beste bonen zijn goed genoeg. Wat maakt een perfecte espresso? Het begint bij de boer en zijn bonen. Die halen ze bij Jolly uit Brazilië en Costa Rica. Maar ook uit Colombia en Jamaica. Zo brengen ze wel 12 hoogwaardige Arabica bonen bij elkaar. 100% handgeplukt natuurlijk, want alleen rijpe bonen zijn goed genoeg voor Jolly. En nu komt het: ze roosteren de verschillende soorten bonen apart. Pas daarna worden ze samengevoegd. Dit levert per soort de optimale branding op. Essentieel om een topmelange te krijgen. En omdat Tante Cake haar klanten graag een beetje verwent, serveren wij de koffie altijd met een glaasje water, een klein glaasje koffiesiroop met slagroom en iets lekkers erbij.

Theevisite! Wil je op je gemak bijkomen of samen lekker bijkletsen, heb je iets te vieren of gewoon omdat het zo gezellig is? Kies dan voor een theevisite bij Tante Cake. Onder het genot van een lekkere pot thee op een gezellig theelichtje, geniet je van allerlei lekkere stukjes taart, cake en chocolade. Zoetigheid alom! En omdat het extra gezellig staat, serveren wij je thee in nostalgisch porseleinen theekopjes. De theevisite kost 12,50 per persoon. (Vanaf 2 personen te bestellen)

image-650x366.png
Copyright © 2022 De Winkel van Tante Cake. All rights reserved. eSolution by InDis